Oferta educativa
Som a: Inici > Servei educatiu  

Educació Tecla Sala

Veure imatge de © De la fotografia: Centre d'Art Tecla Sala, Barcelona, 2023 (nova finestra)

Des de les possibilitats que genera l’art i posant-lo al centre de la nostra actuació, proposem un model de treball interdisciplinari en què la capacitat creativa, l’educació i la mediació es combinen per establir pràctiques adaptades a la realitat social i a la de l’entorn.

Ens adrecem a la comunitat educativa, els joves, les famílies i el conjunt de la ciutadania, proposant noves estratègies en els processos d’aprenentatge. Aquest projecte persegueix una experiència educativa inclusiva que a partir de les diferències i les afinitats construeixi un ampli espectre de possibilitats.

 

Programes educatius

Apropem els continguts del Centre d’Art als centres educatius i també volem conèixer el que s’està fent a les aules. Per això tenim programes específics per a la comunitat educativa, que inclouen visites, activitats, formació i projectes. 

Programes públics

Facilitem l’experiència amb les arts visuals a partir d’activitats de diferent format adreçades a públics joves, adults, persones de la tercera edat i grups amb necessitats especials.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació