Notícies i activitats
04/10/2023

Salvador Juanpere: Les imatges, la tasca…

Veure imatge de © De la fotografia: Guillem FH (ArtWork Photo); de l'obra: Salvador Juanepre, VEGAP, Barcelona, 2023 (nova finestra)

El Centre d'Art Maristany presenta l'exposició "Les imatges, la tasca..." de Salvador Juanpere, amb la col·laboració del Centre d’Art Tecla Sala que el 2022 va produïr "Perforar el temps", essència d'aquest projecte comissariat per Teresa Blanch i que es podrà veure a Sant Cugat del Vallès fins l'11 de febrer de 2024.

Les imatges, la tasca…
Salvador Juanpere (Vilaplana, Tarragona, 1953, establert a Sant Cugat) indaga sobre el fet creatiu en els replecs dels temps amb una personal habilitat poètica en entrellaçar idees i imatges de totes les èpoques. Interpel·lant les iconografies i la veu dels artistes rastreja vincles possibles posant especial èmfasi en aspectes aparentment irrellevants que oculten les imatges. Durant deu anys ha recreat rares extraccions de l'estatuària antiga, i recentment rescata inesperades concomitàncies en detallistes dibuixos comparatius. Un laboriós treball en escultura i dibuix, guiat per motivacions conceptuals, que l'ha dut a inscriure damunt el rostre d'artistes referencials allò que pensen sobre l'ordinària tasca artística.

Consulteu el programa d'activitats associades aquí.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació